Terma & Syarat
MAKLUMAT PENTING BERKAITAN PEMBELIAN :

Anda dinasihatkan menggunakan capaian Internet berkelajuan tinggi atau sederhana supaya tidak mengganggu proses pembelian dan tempahan yang sedang berjalan. Akaun e-mel yang diberikan mestilah akaun yang aktif dan berkemampuan menampung pemindahan fail.

Kami akan menghantar invois pembelian, maklumat pendaftaran dan nombor siri produk melalui alamat e-mel yang diberikan.

Kami akan menghantar kepada anda e-mel atau iklan terbaru kepada anda dari masa ke semasa.
PEMBELIAN ONLINE :

1. Semua harga yang dipaparkan di laman web adalah untuk ahli yang berdaftar dan pelawat di Website ini.

2. Pembelian melalui online ditawarkan kepada ahli yang berdaftar dan Pelawat di laman website ini sahaja.

3. Nama MAB SECRET MARKETING akan tertera di dalam penyata kredit kad/Bank pilihan anda untuk setiap bayaran pembelian online daripada web ini. Semasa melakukan pembayaran, anda akan dibawa terus ke link laman web pembayaran Internet Banking (PARTNER PAYMENT GATEWAY kami). Jika terdapat masalah semasa dalam proses membuat bayaran, anda digalakkan terus memilih kaedah bayaran secara offline.
Dasar Privasi
POLISI PRIVASI
Perlindungan data diambil kira sebagai amanah dan privasi anda adalah amat penting bagi kami. Kami dengan ini hanya menggunakan nama anda serta maklumat lain, yang berkaitan dengan anda berdasarkan apa yang termaktub dalam Polisi Privasi ini. Kami hanya akan mengumpul maklumat yang dirasakan perlu bagi kami dan hanya akan mengumpul maklumat jika ianya relevan terhadap urusan kami bersama anda.

Kami hanya akan menyimpan maklumat anda sekiranya sama ada kami perlu atas sebab undang-undang atau ianya relevan dengan tujuan pengumpulan tersebut.

Anda boleh melayari laman web ini tanpa perlu memberikan maklumat peribadi. Ketika lawatan anda di laman web ini, anda kekal tidak bernama dan kami tidak akan mengenalpasti diri anda melainkan anda mempunyai akaun di laman web ini dan log masuk bersama nama pengguna anda berserta kata laluan.

Jika anda mempunyai sebarang komen atau cadangan, kami berbesar hati untuk menerima kesemuanya di alamat kami atau dengan menghantar emel kepada kami di mabsecretmarketinf@gmail.com.
PENGUMPULAN MAKLUMAT PERIBADI

MAB SECRET MARKETING tidak akan menjual, berkongsi atau meniagakan maklumat peribadi pelanggan yang dikumpul secara online bersama pihak ketiga.

Apabila anda membuat akaun Website ini, maklumat peribadi yang kami kumpulkan adalah seperti berikut:

1. Nama :
2. Alamat Penghantaran :
3. Alamat Emel :
4. Nombor Telefon Bimbit :

Maklumat peribadi yang kami kumpul daripada anda akan digunakan dalam beberapa atau semua cara berikut :
Selain itu, kami akan menggunakan maklumat yang anda berikan untuk menguruskan akaun anda bersama kami; pengesahan dan menjalankan transaksi kewangan yang berkaitan dengan pembayaran yang anda buat secara online; membuat audit terhadap muat turun data dari laman web kami; menambah baik susun atur dan/atau isi kandungan halaman untuk laman web kami sesuai untuk pengguna; mengenalpasti pelawat di laman web kami; menjalankan kajian berkenaan dengan demografi pengguna; menghantar kepada anda maklumat yang kami rasakan berguna atau seperti yang anda minta dari kami, termasuk maklumat tentang produk dan perkhidmatan kami, dengan syarat anda menyatakan bahawa anda tidak menolak dari dihubungi untuk tujuan ini

Kami mungkin akan memberikan nama dan alamat anda kepada pihak ketiga untuk tujuan penghantaran produk kepada anda (seperti contoh kepada kurier atau pembekal kami).

Apabila anda mendaftar sebagai pengguna di laman web ini, kami juga akan menggunakan maklumat peribadi anda untuk menghantar bahan pemasaran dan/atau promosi kepada anda dari masa ke masa. Jika relevan, kami akan membenarkan anak syarikat kami untuk menghantar bahan pemasaran yang relevan kepada anda. Anda boleh menghentikan langganan bagi maklumat pemasaran pada bila-bila masa dengan menggunakan fungsian berhenti melanggan dari bahan pemasaran elektonik tersebut.

Pembayaran yang anda buat melalui laman web ini akan diproses oleh agen kami. Anda mesti hanya menghantar kepada kami atau Agen kami atau maklumak laman web ini di mana ianya adalah tepat dan tidak mengelirukan dan anda perlulah sentiasa peka terhadap perkara ini dan maklumkan kepada kami jika terdapat sebarang perubahan.

Butiran sebenar tempahan anda boleh kami simpan tetapi disebabkan oleh tujuan keselamatan, tidak boleh diambil secara terus oleh kami. Bagaimanapun, anda boleh akses maklumat ini apabila anda log masuk ke dalam akaun anda di laman web ini. Di sini anda boleh melihat butiran tempahan anda yang telah dibuat, yang telah sampai dan juga yang akan dihantar serta menguruskan butiran alamat dan bank anda selain mana-mana buletin yang telah anda langgan. Anda mengakui untuk menganggap data akses peribadi ini sebagai sulit dan tidak akan memberi sebarang maklumat tersebut kepada pihak ketiga yang tidak mempunyai kebenaran. Kami tidak bertanggungjawab terhadap mana-mana liabiliti bagi penyalahgunaan kata laluan melainkan penyalahgunaan ini adalah salah kami.
Shipping
PENGHANTARAN PERCUMA DISEDIAKAN

Di MAB SECRET MARKETING, pelanggan-pelanggan layak mendapat penghantaran PERCUMA sekiranya bagi berat yang kurang dari 1000g bagi kedua-dua Malaysia Timur dan Barat. Lihat butiran berkenaan Bayaran Penghantaran. Di MAB SECRET MARKETING, kami menerima pemulangan dalam masa 30 hari selepas penghantaran diterima.
PANDUAN : Kami juga menjalankan pembelian secara offline melalui pembayaran tunai, cek, kiriman wang, atau wang pos (produk hanya dihantar setelah bayaran disahkan).Sila baca dan fahami setiap arahan yang tertera ketika membuat pembelian dan tempahan secara online. Kami mengucapkan ribuan terimakasih di atas kesudian anda menggunakan produk kami dan membeli secara online.
BERAPA LAMAKAH MASA YANG DIAMBIL UNTUK TEMPOH PENGHANTARAN?

Semenanjung Malaysia - 3 - 4 hari bekerja
Sabah & Sarawak - 4 - 5 hari bekerja